Privacy + contact


HOLLAND LINK WEBSHOP BY AUDIOCORNER
Correspondentieadres: 
Audiocorner, Horn 67, 1614 LT  Lutjebroek (NH)
Kamer van Koophandel 52568490
BTW ID.nummer: NL143654743B01

BANKZAKEN
RABO BANK IBAN: NL71 RABO 0144.7041.53 - BIC: RABONL2U
let op: niet voor vinyl-bestellingen! Ga hiervoor naar HOLLAND LINK Analoog & Vinyl (zie hieronder).

INLOGGEN?
Als u zich registreert (menu linkerzijde "Inloggen") dan hoeft u bij een volgende bestelling niet steeds al uw gegevens opnieuw in te vullen. U kunt vervolgens eventueel een wensenlijstje aanleggen. Dat is uitsluitend voor uw eigen gemak, u krijgt hierna geen mails of aanbiedingen (zie ook Privacy).

ORDERSTATUS
Na inloggen wordt het ook mogelijk om uw orderstatus on-line te raadplegen en om vorige bestellingen te bekijken (dit wordt voor u geregistreerd vanaf de datum van inloggen). 
De orderafhandeling wordt gedaan vanuit het magazijn van Audiocorner te Lutjebroek (NH). Langskomen kan uitsluitend op afspraak (zie onder Contact).

PRIVACY
Van ons zult u geen onzinnige privacy mails ontvangen die eigenlijk meer aan spam doen denken. Onze mailbox zit elke dag ook al vol genoeg. Daarbij willen we ook geen hype maken van iets wat wij doodnormaal vinden. 
Onze website gebruikt 1 technische cookie (PHPSESSID) die noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat u niet op elke nieuwe pagina opnieuw gegevens hoeft in te voeren (zoals log in of winkelwagentje). Deze cookie wordt gewist als u uw browser sluit. Wij verwerken verder alleen die gegevens die we nodig hebben om uw bestelling bij u te laten bezorgen. Deze gegevens worden door ons verder niet geanalyseerd of gedeeld met derden, behalve dan met de pakketdiensten (anders u krijgt u uw spullen immers niet). We bewaren uw bestelgegevens daarna nog 5 jaar voor het verlenen van service of garantie, facturen bewaren we 7 jaar i.v.m. de eisen van de Belastingdienst. 
Uw gegevens staan opgeslagen bij Audiocorner en zijn daar ook niet toegankelijk voor anderen. Als u een account hebt aangemaakt, kunt u zien wat wij hebben opgeslagen. Stuur anders even een mail naar ons (sales@hollandlink.nl). U krijgt dan uiteraard per omgaande antwoord, zoals altijd. Als u verder vragen hebt, laat het ons weten; wij geloven meer in gezond boerenverstand en goed overleg dan in ingewikkelde regels en (dure) certificeringen.

CONTACT
Wilt u een afspraak maken, advies of hebt u vragen over uw bestelling? Bel, mail of app dan met:
Eric-Jan Horstman (Audiocorner)
email: sales@hollandlink.nl
telefoon: 06 81 696 386 (bellen na 18 uur of in de weekends; overdag alleen appen of sms).


HOLLAND LINK SHOWROOM - ANALOOG & VINYL
Rotterdam, Nederland

Kijk verder op www.hollandlink.eu