Account en privacy

INLOGGEN?
Als u zich registreert, dan hoeft u bij een volgende bestelling niet steeds al uw gegevens opnieuw in te vullen. U kunt vervolgens eventueel een wensenlijstje aanleggen. Dat is uitsluitend voor uw eigen gemak, u krijgt hierna geen mails of aanbiedingen (zie ook Privacybeleid onderaan elke pagina). U kunt registeren en inloggen door op Mijn account te klikken, rechtsboven op de webpagina.

ORDERSTATUS
Na inloggen wordt het ook mogelijk om uw orderstatus on-line te raadplegen en om vorige bestellingen te bekijken (dit wordt voor u geregistreerd vanaf de datum van inloggen). De orderafhandeling wordt gedaan vanuit het magazijn van Audiocorner te Lutjebroek (NH). Langskomen kan uitsluitend op afspraak (zie onder Contact).
 
PRIVACY
Van ons zult u geen onzinnige privacy mails ontvangen die eigenlijk meer aan spam doen denken. Onze mailbox zit elke dag ook al vol genoeg. Daarbij willen we ook geen hype maken van iets wat wij doodnormaal vinden. Onze website gebruikt uitsluitend essentiële, functionele cookies die noodzakelijk zijn om ervoor te zorgen dat u niet op elke nieuwe pagina opnieuw gegevens hoeft in te voeren (zoals log in of winkelwagentje). Zie voor meer informatie ons Privacy beleid (link onderaan iedere pagina).
Wij verwerken verder alleen die gegevens die we nodig hebben om uw bestelling bij u te laten bezorgen. Deze gegevens worden door ons verder niet geanalyseerd of gedeeld met derden, behalve dan met de pakketdiensten (anders u krijgt u uw spullen immers niet).
Hebt u vragen, stuur dan even een mail naar ons (sales@hollandlink.nl). U krijgt dan uiteraard per omgaande antwoord, zoals altijd. Wij geloven meer in gezond boerenverstand en goed overleg dan in ingewikkelde regels en (dure) certificeringen.