Klanten schreven

Ronald V. kocht onze HL puur zilver kabel 7 mm en maakte een interlink met de LOK verzilverde cinch connectors. Hij schreef:
Heb vanavond de HL-7 interlink aangesloten op mijn Unison cd-speler en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door het resultaat. Moet je nagaan wanneer de kabel een beetje ingespeeld raakt. In vergelijking met de VanDenHul D-102 Jubilee (puur zilver), klinkt de VDH wat grof en minder verfijnd. De HL-7 klinkt ruimtelijker, neutraler, verfijnder en vooral veel ritmischer. Ondanks dat die nieuw is, is er geen scherpte in het hoog. Mijn broer, een Siltech aanhanger, heeft de kabel gesoldeerd, ook hij was onder de indruk van de fraaie klank !
In deze prijsklasse is er in ieder geval geen concurrentie voor de HL-7. Heel veel dure high-end interlinks halen dit niveau ook niet trouwens.
Bedankt,
Ronald

Bob W. uit België kocht deze HL 7.0 puurzilver kabel los en monteerde hem zelf. Hij schreef ons:
Graag deel ik u mede dat hedenochtend mijn bestelling keurig is afgeleverd aan de voordeur. Na een uurtje werk (stekkers aan kabels zetten) ben ik nu aan het genieten van de HL 7.0 Pure Silver interlink. In vergelijking met mijn vorige interlink (Puresonic High Performance serie) merk ik over de hele lijn een helderder geluidsbeeld. Dat is vooral opvallend te horen aan bv. de aanzet van een gitaarsnaar, de aanzet van een fagottoon of bij het aanslaan van een pianotoets. Ook vocaal (stemmen) wordt een zéér gedetailleerd beeld verkregen.  Door de helderheid hoor ik nu geluiden die ik eerder niet gehoord heb, of opgingen in het totaalbeeld.
Reference apparatuur: Denon DCD-S1 CD-player, Bel Canto DAC-2 (24-bit/192kHz), Denon PMA-S10 mark II versterker. De nieuwe interlinks zijn aangebracht tussen DAC en versterker. 
Graag tot een volgende keer !
Met vriendelijke groeten,
Bob W.

Bob H. kocht de HL 7.0 puur zilver kabel met LOK verzilverde connectors. Hij schreef:
Ik heb de HL 7 mm zilver interlinks met LOK zilver connectoren nu een week in huis en uitgebreid beluisterd. De kabels zitten tussen de Vincent voorversterker en de mono eindblokken. Ik heb ze vergeleken met een Vincent interlink en met mijn eigen DIY Puresonic kabel.
Conclusie: de HL kabels klinken fantastisch! De andere kabels klonken al heel erg goed, maar je hoort duidelijk een verschil in details en klankbeeld. Zo klinkt het hoog veel langer door bij de HL kabels. Bekkens hoor je heel mooi langzaam wegsterven, zoals het hoort. Bij de andere kabels zijn de bekkens al snel verdwenen. Het laag klinkt opeens anders. Niet zozeer strakker of voller, nee, veel luchtiger. Diep en duidelijk, niet opdringerig of bonkig.
Ook de zangstemmen klinken veel luchtiger. Hierbij twijfelde ik even, omdat de stemmen bij de andere kabels meer “voor de speakers” geplaatst worden en het middengebied krachtiger is. Dat lijkt bij de HL kabels wat minder, maar er zit wel duidelijk meer “lucht” tussen de stem en de rest. Alles klinkt ruimtelijker. 
Kortom, niets dan lof!
Bob H.

Ronald van der K. schreef over de HL 7.0 puur zilver interlink:
Hallo, even een noot om op jullie website te zetten.
Vorig jaar in mijn nieuwe set (buizen CD-speler, Primare voor- en eind en Monitor Audio Platinum speakers) met diverse kabels geëxperimenteerd. Gelukkig kwam je bij me langs met de HL-7 zilveren interlink. Ik was aangenaam verrast, want het geluidsbeeld van mijn hele set viel in één keer op zijn plaats. In mijn vorige set was de klankleur, mede door de PrimaLuna buizenversterker aan de warme kant maar met de introductie van de Primare’s en de Monitor Audio Platinum speakers was het geluidsbeeld veel transparanter en muzikaler. De HL-7 kabel versterkte dit alleen maar en werkte bovendien zeer ruimtelijk en dynamisch. 
Ik was enigszins bevreesd dat introductie van puur zilveren kabels de balans te veel naar de heldere kant zou trekken, niets was minder waar. Het werd veel transparanter maar ook veel natuurlijker en ruimtelijker. Als vergelijkingmateriaal geen lullige kabels maar een Array Opal (puur koper) en een Kimber Select KS1021 (koper en zilver > € 800,– per set). De HL-7 gaf ze beiden het nakijken waarbij met name opviel dat de balans zeer dicht tegen de Kimber kabel aanzat, die door zijn opzet half koper/half zilver toch anders is opgebouwd dan de Holland Link kabel. 
In de tussentijd ben ik verhuisd naar een nieuwe woning in Zeist en afgelopen weken de set opnieuw ingespeeld en wederom kabels vergeleken. Dit keer de HL-7 tegenover een Siltech SQ-88 kabel aangehouden, ook geen slecht gezelschap. En ook hier weer scoort de HL-7 met zijn neutrale balans, minder upfront en toch meer dynamisch dan de Siltech. Ook hier weer een beter laag die doet denken aan de beste koperen kabels met de transparantie die in mijn ogen alleen met een zilveren kabel te bereiken is. Dus een perfect gebalanceerde kabel die zeker voor het geld wat jij ervoor vraagt een regelrechte aanrader is die een vaste plek krijgt in mijn set.
Dank voor je hulp en advies.
Ronald

Edward van L. kocht de kompleet gemonteerde gebalanceerde Sharkwire interlinks met XLR connectors. Hij schreef:
Geachte heer Horstman, beste Jan,
Ten eerste wil ik u complimenteren met de prachtige zilveren interlinks. Perfect geluid, zeer schoon en open zonder scherpe randjes. Ik heb een dergelijke open stage nimmer uit een (verzilverde) op OFC gebaseerde kabels kunnen waarnemen. Schitterend hoog, zeer zuiver met een zeer ruimtelijk karakter. De bas klinkt uitgebalanceerd en strak zonder een spoortje gedreun. Het midden klinkt neutraal met een prachtige definitie. Het gehele geluidsbeeld heeft een prachtige balans. Niet eerder zo mooi gehoord. Ongetwijfeld zullen ze navolging krijgen. Ik heb een lichte voorkeur voor de Sharkwire XLR versus de purperen HL 7.0 cinch-set, misschien meer gevoelsmatig dan geluidsmatig of vanwege de goed gebalanceerde opbouw van de Marantz SA11S2. Beide kabelsets zijn geluidsmatig overduidelijk afkomstig van pure zilveren geleiders, eindelijk verkrijgbaar op een betaalbare wijze.
Met vriendelijke groet,
Edward van L.

Philippe Th. uit Frankrijk kocht de Transrotor Dark Star en de CD-speler van Advance Acoustic. Hij schreef:

Merci Jan de vos conseils, comme toujours précieux et précis .
…. nous sommes très contents de la Transrotor & de la platine Advance Acoustics. La Transrotor Dark Star est extraordinaire; résultat, nous écoutons la plupart du temps des vinyles. Bien sûr vous pouvez transmettre nos coordonnées à des clients intéressés .
Philippe & toute la famille

David Brook uit Engeland koopt geregeld bij ons. Hij schreef:
Dear Jan,
YOUR SERVICE IS THE BEST I HAVE EVER EXPERIENCED
I would just like to express my sincere gratitude at the level of service provided by Holland Link. Even at this busy time of the year, December. I am based in England and I ordered some Furutech cable and it arrived within 3 days. Your service cannot be faulted and I look forward to dealing with you again very soon.
Best Regards 
David Brook 
Mains-Cables-R-Us

Max. O uit Portugal, kocht de Isotek Aquarius power conditioner. Dit schreef hij:
Hi Jan,

I’ve received the equipment and everything is OK.
The Isotek Aquarius is astonishing.
I just want say thank you, it was a pleasure doing business with you.
Cheers,
Max

Reon B. kocht de AYON Crossfire II single ended triode buizenversterker. Hij schreef:
Hi Jan 
I just want to give some feedback. I am very pleased with the Ayon Crossfire II that I purchased from you. I have now ‘burned it in” for 50 hours and it simply sounds wonderful with my Vivid Audio B1 speakers. 
My other components are: Musical Fidelity A5 CD player, Harmonic Technology Magic Link II interconnects and Harmonic Technology Pro-9 plus speaker cables. 
The system now sounds wonderfully musical and natural. The sound is fast and very transparent with a very open sound stage. But more importantly, the detail never distracts as with my previous amp. 
All the detail is there, but forms an integrated whole that simply sounds relaxed, flowing and real. 
It is by far the best amp I have owned and probably the best that I have heard. 
Kind regards 
Reon


Werner K. bestelde een AYON CD-2s CD-speler. Dit zijn zijn ervaringen:
Beste Jan, 
Gefeliciteerd met een prachtig merk als Ayon; audiominnend Nederland heeft geen idee wat de kwaliteit van dit merk is. 
Ik heb in mijn 15-jarig audiofiele bestaan geen enkele cd-speler gehoord (zelfs die het dubbele kosten), die zich kan meten met de CD-2s van Ayon. Alleen al bij het uitpakken van de speler moest ik al even op adem komen van de autoriteit en klasse die deze speler uitstraalt Dit moet gewoon goed klinken dacht ik, EN HET KLINKT VERD??? GOED!!. 
Ik ben in staat een goed oordeel te geven over deze speler omdat ik in mijn leven heel wat CD-spelers heb zien langskomen en geen enkele (zelfs één van 7500 euro) haalde de muzikaliteit, dynamiek en soundstage die deze Ayon ten gehore brengt. Gekoppeld aan mijn geupgrade Musical Fidelity A5 integrated amp en mijn Dynaudio C1 luidsprekers is elke cd uit mijn collectie een herontdekking!
Bedankt voor dit merk Jan, laat AYON altijd in Nederland verkrijgbaar blijven.
En nu gaan sparen voor de TRITON!! 
Groeten, Werner

Yves C. uit België kocht een Musical Fidelity M6 PRX eindversterker in combinatie met een AYON CD-2s CD-speler, die tevens als voorversterker werd ingezet. Dit is zijn ervaring:
Beste, 
Na anderhalf jaar gebruik wil ik u laten weten hoe gelukkig ik ben met de Ayon CD-speler en de Musical Fidelity versterker. Elke dag beluister ik een of twee CDs klassieke muziek en het is alsof die twee componenten mijn 16 jaar oude B&W luidsprekers (Matrix 801) nieuw leven geven. Elke dag geniet ik van een nieuwe klank, een natuurgetrouwe klank … Dank voor de precieze raad: liever de CD-speler en de versterker vervangen dan de boxen. Ik had al het advies ingewonnen van enkele “specialisten”, maar nergens kreeg ik die belangrijke en juiste raadgeving. Overal wilden ze me een volledig systeem, van CD-speler tot luidsprekers verkopen. 
Yves C.