Over ons

De webshop
Holland Link webshop wordt verzorgd door Audiocorner en richt zich op verkoop en advisering voor high-end geluidsweergave. En daarbij blijven wij met onze beide benen op de grond staan. Dus geen exotische en onbetaalbare producten. Maar wèl zaken die erg goed zijn, die echt klasse hebben. En voor een redelijk prijsniveau. Hierbij staat het gezonde verstand bovenaan. Wij vinden dat wij een tevreden klant moeten achterlaten, die met plezier zijn nieuwe aankoop bekijkt en beluistert.
In de webshop vindt u hoogwaardige componenten voor hifi. Deze activiteit richt zich op doe-het-zelvers, die veel geld kunnen besparen als zij enige handigheid bezitten. Wij zijn gespecialiseerd in rhodium en OCC toepassingen in de HiFi en in puur zilver kabel.
 
Het magazijn van de webshop bevindt zich bij Audiocorner in Lutjebroek (NH), tussen Hoorn en Enkhuizen (ongeveer 30 autominuten vanaf Coenplein). In de luisterruimte van Audiocorner kunnen interlinks en luidsprekerkabels van Jorma, Kondo Audio Note, Neotech, Van den Hul, WireWorld en Furutech worden beoordeeld. Ook kunt u hier de HiFi apparatuur van AYON Audio beluisteren en bewonderen. De zwaar gebouwde versterkers en de buizen-eindtrap van de CD-spelers van Ayon zijn opvallende en fraaie staaltjes van compromisloos High End audio design. Om een beeld te krijgen van hoe dat klinkt, lees dit verslag van het bezoek van Christiaan Punter (HFA).
 
De luisterruimte van Audiocorner in Lutjebroek (tussen Hoorn en Enkhuizen)
Ayon Audio High End apparatuur: GyrFalcon Luidsprekers, Triton EVO en Crossfire III versterkers, CD-35 CD-speler en S-10 Netwerkspeler.
Transrotor ZET-1 TMD draaitafel met Konstant M-1 en Sunilda phono voorversterker.
Overig: Wireworld Spaceport netfilter, diverse soorten bekabeling van Jorma, Neotech, Furutech, VandenHul, Wireworld en Kondo Audio Note. En uiteraard Holland Link webshop artikelen …
Bezoek uitsluitend op afspraak (ook ’s avonds en in het weekend)
 
Afhalen en vrijblijvend luisteren kan alleen op afspraak, we nemen dan de tijd voor u. 
Telefoon voor vragen over webshop-bestellingen of het maken van een afspraak: 06-81696386 (werkdagen na 18 uur, woensdagen en weekends). Of stuur een e-mail: sales@hollandlink.nl.
 
De showroom in Rotterdam en gespecialiseerde website voor vinyl www.hollandlink.eu
Speciaal voor vinyl heeft onze partner In Rotterdam een gespecialiseerde website: www.hollandlink.eu. Bij hun kunt u ook de HiFi apparatuur van Bryston, Luxman, Musical Fidelity, Roksan, Unison Research, QUAD en luidsprekers van Thiel, JM Reynaud en GATO beluisteren en bewonderen. Mail voor meer informatie over vinyl of een afspraak naar: info@hollandlink.eu.
 
 
Wij zijn dealer voor deze merken:
Audiolab
Audio Note UK
Audio Technica
Aurum Cantus
Ayon Audio
Benz Micro Switzerland
Bryston
Chord Electronics
ETI
Furutech
Isotek


Jorma design
KONDO Audio Note Japan
Neotech / NTEC by HNNY
Ortofon
Roksan
Sharkwire
SME
Supra Cables
Transrotor
Van den Hul
WireWorld