Onze adviezen


Het gemak van online winkelen en tòch service en zekerheid!

Wanneer u een aankoop doet in onze webwinkel heeft u de mogelijkheid om uw aankoop door ons te laten toetsen. Wij zullen uw keus bekijken en indien nodig wijzigingen en/of suggesties voorstellen. Tevens zullen wij een kabeladvies op maat geven. Wij zijn elke dag bezig met het zoeken naar de beste combinaties en kunnen u derhalve perfect adviseren. 

Wij bevelen de volgende toepassingen aan:

Puur zilver
Als u nu reeds zeer hoogwaardige interlinks gebruikt, maar nog meer details, finesse en een superbe plaatsing wilt horen, kies dan voor puur zilver verbindingen. Dit te gebruiken bij voorkeur met een kabel met ook een massief zilveren signaalkern, zoals de Sharkwire Puur Zilver Kabel. Deze kombinatie doet het uitstekend als digitale interlink tussen CD-speler en (voor)versterker. En door zijn uitstekende afscherming is de kombinatie ook heel goed tussen uw low output MC-element in de platenspeler en uw prepre resp MC step-up trafo. Onze ervaring WAS heel vaak brom in deze toepassing door de omringende apparatuur (de signaalsterkte is immers extreem laag). Met deze kombinatie NU GEEN storende instraling meer van brom of radiofrequenties. Omdat de kabel een impedantie van 75 Ohm heeft, kan hij toegepast worden voor zowel digitale als analoge verbindingen.

Rhodium - verzilverd - gold plated
Deze connectors geven - met de juiste kabel - reeds een enorme verbetering ten opzichte van praktisch alle standaard meegeleverde kabels, maar ook bij de meeste los verkochte types. Hier hebben wij zeer goede ervaringen met de kabels van Furutech en Van den Hul. Een ideale kombinatie met vooral de HL of Furutech rhodium en verzilverde connectors, absoluut boven-modaal! Gebruik de goldplated modellen als u een gelijksoortige kwaliteit wilt hebben, maar de detaillering er iets minder toe doet.

Solderen
Natuurlijk gebruikt u altijd zilversoldeer (zie de rubriek "Tuning & Diversen"). Dan blijft de verbinding homogener, de geleiding is beter dan bij normaal soldeerdraad.

Persoonlijk advies!
Heeft u nog vragen? Voor advies in uw situatie kunt u ons altijd mailen: sales@hollandlink.nl.